Köpa amaryllis

Amaryllis Amaryllis bestellen Amaryllis webshop

Amaryllisen för våren in i ditt hem mitt i vintern. Även om vi inte kan leverera den riktiga våren är vi säkra på att du kommer ha mycket glädje av din amaryllis. Denna vackra lökblomma är en ren njutning: på kökbordet, i ett skåp eller i vardagsrummet! Fluwel hjälper dig gärna att göra våren till verklighet.  

Amaryllislökar förkultiveras så de är redo att plantera. I ett kallt rum efterliknas vintern, då blomsterlökarna först kommer igång med tillväxten efter sin vintervila. Lökarna står i kylrummet redan under hösten. Så fort amaryllisen känner värmen i vardagsrummet kommer den att tro att våren har anlänt, så den slår ut i blom - mitt i vintern!

Amaryllis från vår nätbutik

I vår webbshop hittar du ett stort sortiment av amaryllisar. Fluwel har en hel del av erfarenhet av att sälja och leverera amaryllislökar, så ta en titt på vårt sortiment och plocka dina favoriter från vårt färgglada utbud. För varje vara finns en eller flera bilder samt en kort produktinformation.

Vad är hemligheten bakom en vacker amaryllis? Det är främst kvaliteten på löken som är viktig. Många kunder är rädda att det inte kommer blommor ut från amaryllislöken. Men erfarna blomsterlökodlare förstår sig förstås bättre på blomsterlökar än en lekman. Därför rekommenderar vi dig att lita på våra kunniga odlare och medarbetare när du handlar blomsterlökar. Hos Fluwel har vi den erfarenhet som krävs.

Amaryllis året runt

Amaryllisar erbjuds främst på vintern. De flesta beställningarna kommer till oss i december, när de vanliga lökarna redan är slutsålda och kunderna letar efter vackra färger vid jul. Under årets första månader finns det fortfarande stor efterfråga på amaryllisar.

Amaryllisen är en lättodlad blomsterlök. Därför vill vi också att beställningen ska gå enkelt och smidigt. Hos oss kan du välja och beställa varorna i bekvämligheten av ditt hem eller på väg och beställningen kan bekräftas direkt. Amaryllislökarna skickas så snabbt så möjligt. Ditt förtroende är vår inspiration. Vi hoppas du blir nöjd med ditt köp och återkommer nästa år.

Amaryllis bestellen buiten het seizoen